După show-ul extraordinar de la Super Bowl, Jennifer Lopez (50 de ani) a hotărât să sărbătorească reușita în compania mamei sale, Guadalupe Rodriguez (73 de ani) și a fiicei de 11 ani, Emme. Cele trei au avut parte de un prânz special, în timpul căruia li s-a alăturat și Alex Rodriguez, logodnicul solistei.

Cu un look specific ei, J.Lo și-a lăsat la vedere abdomenul sculptat într-un costum sport din două piese, cu print leopard, la care a asortat ochelari de soare model Aviator și pantofi sport. Cel mai elegant  și mai scump obiect al ținutei a fost geanta Hermes din piele de aligator, transmite click.ro.

Foto: click.ro

Bine dispuse, fetele Lopez s-au plimbat prin Miami, și-au cumpărat cafea și s-au întâlnit cu Alex pentru masa de prânz. Bineînțeles că au atras toate privirile, însă Jennifer s-a comportat foarte natural.

Foto: click.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!