/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Jennifer Lopez „dă vina” pe genele bune pentru cum arată. Iat-o la 73 de ani pe mama solistei!

09 februarie 2020, ora 08:24

După show-ul extraordinar de la Super Bowl, Jennifer Lopez (50 de ani) a hotărât să sărbătorească reușita în compania mamei sale, Guadalupe Rodriguez (73 de ani) și a fiicei de 11 ani, Emme. Cele trei au avut parte de un prânz special, în timpul căruia li s-a alăturat și Alex Rodriguez, logodnicul solistei.

Cu un look specific ei, J.Lo și-a lăsat la vedere abdomenul sculptat într-un costum sport din două piese, cu print leopard, la care a asortat ochelari de soare model Aviator și pantofi sport. Cel mai elegant  și mai scump obiect al ținutei a fost geanta Hermes din piele de aligator, transmite click.ro.

Foto: click.ro

Bine dispuse, fetele Lopez s-au plimbat prin Miami, și-au cumpărat cafea și s-au întâlnit cu Alex pentru masa de prânz. Bineînțeles că au atras toate privirile, însă Jennifer s-a comportat foarte natural.

Foto: click.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram