Grigore Cobzac salută decizia PPDA de a-l susține la alegerile parlamentare noi de pe circumscripția numărul 38 Hâncești. Candidatul, care a fost deja înregistrat de CECEU a venit cu această reacție pe pagina sa de Facebook.

„Salut inițiativa de astăzi a Partidului Politic Demnitate si Adevăr de a mă sustine în scrutinul parlamentar din 15 martie 2020, circumscripția Hâncești38. Sunt deja candidat înregistrat cu acte în regulă si în continuare voi comunica cu cetățenii pentru a obține acest mandat. Sunt localnic, îmi cunosc alegătorii și ei pe mine. Nu mi-am schimbat convingerile, sunt același, doar am acumulat mai multă experiență. Voi munci doar în beneficiul oamenilor.
Deciziile PPDA și cea a Partidului Unităţii Naţionale îmi alimentează speranța identificării candidatului proeuropean comun.! Sunt convins, încă este posibil iar hânceștenii ar saluta acest lucru. Îmi reconfirm disponibilitatea pentru dialog cu toti candidații care au aspirații europene”, a scris Grigore Cobzac.

Amintim că anterior candidatul PUN, Vlad Țurcanu s-a retras din cursă în favoarea lui Grigore Cobzac.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!