/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Reacția lui Grigore Cobzac, după decizia PPDA de a-l susține la alegerile de pe circumscripția Hâncești

missing
09 februarie 2020, ora 17:44

Grigore Cobzac salută decizia PPDA de a-l susține la alegerile parlamentare noi de pe circumscripția numărul 38 Hâncești. Candidatul, care a fost deja înregistrat de CECEU a venit cu această reacție pe pagina sa de Facebook.

„Salut inițiativa de astăzi a Partidului Politic Demnitate si Adevăr de a mă sustine în scrutinul parlamentar din 15 martie 2020, circumscripția Hâncești38. Sunt deja candidat înregistrat cu acte în regulă si în continuare voi comunica cu cetățenii pentru a obține acest mandat. Sunt localnic, îmi cunosc alegătorii și ei pe mine. Nu mi-am schimbat convingerile, sunt același, doar am acumulat mai multă experiență. Voi munci doar în beneficiul oamenilor.
Deciziile PPDA și cea a Partidului Unităţii Naţionale îmi alimentează speranța identificării candidatului proeuropean comun.! Sunt convins, încă este posibil iar hânceștenii ar saluta acest lucru. Îmi reconfirm disponibilitatea pentru dialog cu toti candidații care au aspirații europene”, a scris Grigore Cobzac.

Amintim că anterior candidatul PUN, Vlad Țurcanu s-a retras din cursă în favoarea lui Grigore Cobzac.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram