Mai multe treceri subterane din municipiul Chișinău vor fi reparate anul acesta. Este promisiunea făcută astăzi de primarul capitalei, Ion Ceban, la ședința operativă a Primăriei.

„În acest an vor fi reparate mai multe treceri subterane, o să vedeți cum o să fie. Nu o să fie din bani municipali făcute lucrările, o să vedeți. Am identificat deja din ce bani le vom face”, a spus Ion Ceban.

Primarul nu a precizat însă cine și câți bani va oferi pentru reparația subteranelor. Ceban nu a spus nici câte treceri subterane vor fi reabilitate.

Toamna trecută, autoritățile locale anunțau că au un plan de restaurare a pasajelor. Declarau că anual vor fi reparate capital câte două treceri.

CITEȘTE ȘI:

/VIDEO/ Timpul trece, iar subteranele moderne, promise de-a lungul anilor de autoritățile locale, întârzie să apară

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!