/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Ceban promite că mai multe subterane din capitală vor fi reparate anul acesta. De unde banii?

missing
10 februarie 2020, ora 14:34

Mai multe treceri subterane din municipiul Chișinău vor fi reparate anul acesta. Este promisiunea făcută astăzi de primarul capitalei, Ion Ceban, la ședința operativă a Primăriei.

„În acest an vor fi reparate mai multe treceri subterane, o să vedeți cum o să fie. Nu o să fie din bani municipali făcute lucrările, o să vedeți. Am identificat deja din ce bani le vom face”, a spus Ion Ceban.

Primarul nu a precizat însă cine și câți bani va oferi pentru reparația subteranelor. Ceban nu a spus nici câte treceri subterane vor fi reabilitate.

Toamna trecută, autoritățile locale anunțau că au un plan de restaurare a pasajelor. Declarau că anual vor fi reparate capital câte două treceri.

CITEȘTE ȘI:

/VIDEO/ Timpul trece, iar subteranele moderne, promise de-a lungul anilor de autoritățile locale, întârzie să apară

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram