Fericită și plină de emoții după ce a devenit mămică, interpreta Kătălina Rusu a făcut o postare pe pagina sa de Instagram unde a scris cum a petrecut ultima zi de sarcină. Artista povestește că nici nu bănuia ce urma să se întâmple, întrucât toată ziua a muncit.

„30 Ianuarie, nimic nu prevestea ce urma să fie, a fost o zi ca multe altele, am muncit și alergat prin oraș din zori până în seară (studiou, filmări, sesiune foto), iar seara am căzut moartă de oboseală, mai obosită ca niciodată. Unicul gând era să ajung cât mai repede la pătuțul nostru și pijamaua mea roz cu iepuraș. Nu eram deloc pregătită nici moral și nici fizic pentru ceea ce urma să se întâmple, a fost o noapte aproape liniștită ?, chiar dacă s-au rupt apele, chiar dacă cutremurul a zguduit binișor și chiar dacă a doua zi urma sa o aduc pe lume pe cea, care ne-a schimbat complet viața. Nu a fost ușor, deoarece am născut natural și fără epidurală, dar credința în bunul Dumnezeu, dragostea soțului și puterea pe care o avem atunci când suntem împreună a făcut o minune, când am simțit-o pe burtica mea știam că e dragoste la prima vedere pentru toată viața. Deja suntem în trei și cei mai fericiți, mai fericiți ca niciodată”, a scris Kătălina Rusu. 

Cuplul a ales un nume deosebit primului lor copil: Melissa.

 

View this post on Instagram

 

? ??????? ? ??.??.???? ?⁣ ⁣ ✍?… 30 Ianuarie, nimic nu prevestea ce urma să fie, a fost o zi ca multe altele, am muncit și alergat prin oraș din zori până în seară (studiou, filmări, sesiune foto), iar seara am căzut moartă de oboseală, mai obosită ca niciodată. Unicul gând era să ajung cât mai repede la pătuțul nostru și pijamaua mea roz cu iepuraș. Nu eram deloc pregătită nici moral și nici fizic pentru ceea ce urma să se întâmple, a fost o noapte aproape liniștită ?, chiar dacă s-au rupt apele, chiar dacă cutremurul a zguduit binișor și chiar dacă a doua zi urma sa o aduc pe lume pe cea, care ne-a schimbat complet viața. Nu a fost ușor, deoarece am născut natural și fără epidurală, dar credința în bunul Dumnezeu, dragostea soțului și puterea pe care o avem atunci când suntem împreună a făcut o minune, când am simțit-o pe burtica mea știam că e dragoste la prima vedere pentru toată viața. Deja suntem în trei și cei mai fericiți, mai fericiți ca niciodată: Tati, mami și cea mai dulce fetiță Melissa ?. ⁣ ⁣ ? ??????? ?? ??? ????? ??? ?????? ???????? ?! ?

A post shared by  ✮° ???????? ???? °✮? (@katalinarusu) on

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!