Deputatul Sergiu Sîrbu a venit cu un comentariu la declarația liderului Partidului Comuniștilor (PCRM), Vladimir Voronin, precum că el a depus denunțul la Procuratură, în baza căruia ulterior pe numele său a fost pornit un dosar penal pentru „corupție în proporții deosebit de mari”. „După declarațiile emotive și evident, fără pic de adevăr, ale președintelui Voronin, nici nu mai știu ce să cred. Straniu că domnul Voronin s-a trezit peste mulți ani pentru a se răzbuna prin metode atât de iresponsabile, chiar dacă, omenește, îi pot înțelege supărările personale”, a comentat Sergiu Sîrbu, deputat în fracțiunea Partidului democrat. 

„Indiferent de câte acuzații false vor mai fi debitate în spațiul public, eu oricum nu-i port pică și îi doresc multă sănătate! Sper că procuratura “decapturată” și “scoasă de sub influența politicului” nu mi-a mai tras încă un dosar penal, pentru că nu vreau să plec capul în fața cuiva. Apropo, nu m-aș mira, luând considerație grija pe care mi-o poartă de un timp încoace unii procurori moldoveni”, a mai scris parlamentarul pe pagina sa de Facebook.

În această seară, la emisiunea Politica Nataliei Morari de la TV8, Vladimir Voronin a declarat că anume el a fost cel care a scris denunțul la Procuratură pe numele lui Sergiu Sîrbu, după ce acesta ar fi încercat să corupă o fostă deputată comunistă pentru a părăsi partidul. Deputatul a fost audiat recent de procurori pe acest caz și se declară că nevinovat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!