/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Un bărbat de 83 de ani a murit, lovit de o mașină la Mihăilenii Noi! Șoferul este căutat de poliție

missing
10 februarie 2020, ora 12:44

Un bărbat de 83 de ani din satul Mihăilenii Noi, raionul Râșcani a murit după ce a fost lovit de o mașină. Șoferul automobilului a fugit de la locul accidentului, iar acum este căutat de poliție.

Accidentul s-a produs ieri dimineață. Bărbatul a fost descoperit mort de o locuitoare din sat, care a alertat poliția. Victima zăcea în afara trecerii pentru pietoni și avea traume vizibile în regiunea capului.

Expertiza medico-legală a constatat că cel mai probabil bătrânul a fost tamponat de o unitate de transport cu gabarit mare sau de o remorcă.

Oamenii legii au pornit un proces penal, iar persoana vinovată de producerea accidentului riscă de la 3 ani la 7 ani de închisoare, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

În acest context, Poliția din Râșcani solicită ajutorul cetățenilor pentru identificarea șoferului care ar fi fost implicat în producerea accidentului. Astfel, orice declarație, înregistrare video sau suspecție poate facilita stabilirea cu ușurință a persoanei culpabile și atragerea acesteia la răspundere juridică. Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram