Un bărbat de 83 de ani din satul Mihăilenii Noi, raionul Râșcani a murit după ce a fost lovit de o mașină. Șoferul automobilului a fugit de la locul accidentului, iar acum este căutat de poliție.

Accidentul s-a produs ieri dimineață. Bărbatul a fost descoperit mort de o locuitoare din sat, care a alertat poliția. Victima zăcea în afara trecerii pentru pietoni și avea traume vizibile în regiunea capului.

Expertiza medico-legală a constatat că cel mai probabil bătrânul a fost tamponat de o unitate de transport cu gabarit mare sau de o remorcă.

Oamenii legii au pornit un proces penal, iar persoana vinovată de producerea accidentului riscă de la 3 ani la 7 ani de închisoare, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

În acest context, Poliția din Râșcani solicită ajutorul cetățenilor pentru identificarea șoferului care ar fi fost implicat în producerea accidentului. Astfel, orice declarație, înregistrare video sau suspecție poate facilita stabilirea cu ușurință a persoanei culpabile și atragerea acesteia la răspundere juridică. Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!