O mașină a fost avariată, după ce un copac a căzut peste automobil. Totul s-a întâmplat pe șoseaua Muncești din capitală. 

Potrivit șefului de la „Spații Verzi”, Serghei Carp, ramura arborelui a căzut din cauză vântului puternic.

„Din informația pe care o am, copacul nu era putred. Cu părere de rău, noi nu putem din timp să știm unde o să cadă vreun copac. Se mai întâmplă. Noi monitorizăm arborii problematici și intervenim. Astfel de cazuri au loc și cu arborii verzi”, a spus Carp pentru tv8.md.

Specialiștii Serviciului Hidrometeorologic de Stat au emis Cod galben de vânt. Avertizarea este valabilă pe parcursul întregii zile de astăzi. Potrivit meteorologilor, se prevăd intensificări ale vântului sudic în rafale de până la 15-20 de metri pe secundă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!