/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un copac a căzut peste o mașină pe o stradă din capitală. Reacția șefului de la „Spații Verzi”

10 februarie 2020, ora 14:47

O mașină a fost avariată, după ce un copac a căzut peste automobil. Totul s-a întâmplat pe șoseaua Muncești din capitală. 

Potrivit șefului de la „Spații Verzi”, Serghei Carp, ramura arborelui a căzut din cauză vântului puternic.

„Din informația pe care o am, copacul nu era putred. Cu părere de rău, noi nu putem din timp să știm unde o să cadă vreun copac. Se mai întâmplă. Noi monitorizăm arborii problematici și intervenim. Astfel de cazuri au loc și cu arborii verzi”, a spus Carp pentru tv8.md.

Specialiștii Serviciului Hidrometeorologic de Stat au emis Cod galben de vânt. Avertizarea este valabilă pe parcursul întregii zile de astăzi. Potrivit meteorologilor, se prevăd intensificări ale vântului sudic în rafale de până la 15-20 de metri pe secundă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram