Duminică, Eminem a urcat pe scena premiilor Oscar pentru o interpretare a piesei „Lose Yourself”, ca parte a unui tribut adus câștigătorilor celor mai bune piese originale, scrie today.com.

Piesa a câștigat premiul pentru cea mai bună melodie originală în 2002, însă artistul nu a participat la ceremonie în acel an.

Toți cei prezenți au fost surprinși să audă o piesă de acum 18 ani la ceremonia din 2020, inclusiv Martin Scorsese, ai cărui ochii nu au fost complet deschiși pe durata spectacolului.

Eminem a postat un mesaj pe pagina sa de Twitter, după show-ul de la Oscaruri. „Îmi cer scuze că a durat 18 ani să ajung aici”.

 

View this post on Instagram

 

Look, if you had another shot, another opportunity… Thanks for having me @theacademy. Sorry it took me 18 years to get here.

A post shared by Marshall Mathers (@eminem) on

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!