/VIDEO/ Un moldovean beat a provocat un accident teribil la Cluj! Șoferul a fugit de la fața locului, iar mașina i-a luat foc

10 februarie 2020, ora 10:46

Un tânăr de 21 de ani din Republica Moldova a provocat un teribil accident aseară pe o stradă din Cluj – Napoca. Moldoveanul a intrat cu mașina pe contrasens și s-a izbit de un alt automobil care circula regulamentar. În urma impactului, un tânăr de 22 de ani din Bistrița – Năsăud a murit, iar un bărbat de 47 de ani și o femeie de 51 de ani, au fost răniți.

Din păcate, deși au fost efectuate manevre de resuscitare tânărului de 22 de ani, care a fost descarcerat în stare de inconștiență, corpul acestuia nu a răspuns, fiind declarat decesul de către medicii SMURD și SAJ. Manevrele au fost începute imediat de către un medic care se afla în trecere și au fost continuate mai bine de o oră de către medicii SMURD și SAJ, însă fără a putea readuce semnalele vitale pentru tânărul de 22 de ani”, a transmis ISU Cluj.

Șoferul vinovat de producerea accidentului, dar și un pasager au fugit de la fața locului. Mașina moldoveanului a luat foc și a fost distrusă în totalitate.

Şoferul vinovat, dar şi un pasager au fugit de la faţa locului, dar au fost prinși de poliție. Tânărul aflat la volan avea o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool în aerul expirat. Maşina acestuia a luat foc şi a fost distrusă în totalitate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram