/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

CEC a aprobat modelul buletinului de vot pentru parlamentarele noi de pe circumscripția Hâncești

missing
11 februarie 2020, ora 16:50

Comisia Electorală Centrală a aprobat la ședința de astăzi modelul buletinului de vot pentru alegerile parlamentare noi de pe circumscripția numărul 38 Hâncești, din 15 martie.

Potrivit CEC, concurenții electorali vor fi înscriși în buletinul de vot cu litere majuscule de aceeași mărime, aceleași caractere, în ordinea stabilită în urma tragerii la sorți efectuate de consiliul electoral de circumscripție.

Textul buletinului de vot va fi aprobat de CECEU, iar hotărârea va fi prezentată Comisiei Electorale Centrale.

La alegerile parlamentare noi de la Hâncești vor fi deschise 44 de secții de votare. În cursă s-au înscris șapte candidați. Este vorba despre Ion Mereuță de la PDM, Ștefan Gațcan de la PSRM, Olesea Stamate de la PAS, Dorin Chirtoacă de la Blocul Electoral Unirea, Grigore Cobzac – candidat independent, Vitalie Balinschi de la Partidul „Șor” și Anatolie Postolachi de la PLDM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram