Comisia Electorală Centrală a aprobat la ședința de astăzi modelul buletinului de vot pentru alegerile parlamentare noi de pe circumscripția numărul 38 Hâncești, din 15 martie.

Potrivit CEC, concurenții electorali vor fi înscriși în buletinul de vot cu litere majuscule de aceeași mărime, aceleași caractere, în ordinea stabilită în urma tragerii la sorți efectuate de consiliul electoral de circumscripție.

Textul buletinului de vot va fi aprobat de CECEU, iar hotărârea va fi prezentată Comisiei Electorale Centrale.

La alegerile parlamentare noi de la Hâncești vor fi deschise 44 de secții de votare. În cursă s-au înscris șapte candidați. Este vorba despre Ion Mereuță de la PDM, Ștefan Gațcan de la PSRM, Olesea Stamate de la PAS, Dorin Chirtoacă de la Blocul Electoral Unirea, Grigore Cobzac – candidat independent, Vitalie Balinschi de la Partidul „Șor” și Anatolie Postolachi de la PLDM.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!