Șoferul care aseară a lovit un pieton cu mașina la Botanica și a fugit de la locul accidentului, s-a întors la scurt timp și s-a interesat de starea victimei în timp ce medicii de la salvare îi acordau ajutor medical. Acesta mai era însoțit de un bărbat, iar insistența acestora de a afla informații, a trezit suspiciunile poliției.

Inițial, cei doi au încercat să inducă în eroare inspectorii de patrulare, însă ofițerii au stabilit că anume ei au fost în mașina implicată în accident. Automobilul fusese, de altfel, lăsat la câteva străzi distanță de cei doi tineri.

Un tânăr de 22 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovit aseară de o mașină. Acesta încercase să traverseze strada în afara trecerii de pietoni. Șoferul a fost reținut pentru 72 de ore.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!