/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/DOC/ Parlamentul vinde 18 mașini la o licitație cu strigare

missing
11 februarie 2020, ora 09:48

Direcția Transport a Parlamentului organizează pe 11 martie o licitație cu strigare pentru a vinde 18 unități de transport vechi, care nu mai sunt utilizate în activitatea Legislativului.

Cea mai scumpă mașină este un „BMW” din 1996, care va fi licitată la un preț de pornire de 70 de mii de lei, iar cea mai ieftină unitate de transport este un „UAZ”, fabricat în 1991, pe care Parlamentul este gata să îl vândă cu 24 de mii de lei.

La licitație pot participa atât persoane fizice, cât și juridice din Republica Moldova, dar și străine. Prețul biletului de participare este de 300 de lei.

Cei interesați vor avea posibilitatea să examineze preventiv mașinile în garajul Parlamentului, prin coordonare prealabilă a vizitei.

În toamna anului trecut, Parlamentul a anunțat că intenționează să cumpere  patru automobile noi cu 2,1 milioane de lei, care să  fie folosite pentru deservirea delegațiilor străine. Secretarul general al Parlamentului, Adrian Albu, explica atunci că mașinile din garajul Parlamentului sunt majoritatea complet uzate, deloc sigure în trafic, iar pentru întreținerea lor sunt cheltuite anual sume exorbitante de bani.

/VIDEO/ De ce are nevoie Legislativul de mașini de milioane? Cinci companii pot participa deja la licitație

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram