/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Dosarul „grupului Petrenco”, întors la reexaminare la Curtea de Apel Chișinău

missing
11 februarie 2020, ora 18:24

Colegiul Penal al Curții Supreme de Justiție a decis astăzi ca dosarul „grupului Petrenco” să fie trimis la reexaminare la Curtea de Apel  Chișinău. Astfel, un alt complet de judecători se va pronunța asupra dosarului.

În martie anul trecut, Curtea de Apel Chișinău a menținut decizia primei instanțe care i-a condamnat pe membrii „grupului Petrenco” la închisoare cu suspendarea pedepsei pe un termen de probă de patru ani.

Condamnații nu au fost de-acord cu niciuna dintre decizii și s-au declarat nevinovați.

Dosarul „grupului Petrenco” a ajuns în instanță la sfârșitul lui 2015. Pavel Grigorciuc, Mihail Amemberg,  Grigore Petrenco, Sergiu Ivanciuc și alții au fost învinuiți de organizarea dezordinilor în masă de pe data de 6 septembrie 2015 din fața sediului Procuraturii Generale. Grigore Petrenco ar fi fugit din țară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram