Antonia este cea mai fericită, pentru că acum are alături de ea toți cei trei copii acasă, în România. Artista aștepta de foarte multă vreme ca fiica ei, Maya, să vină la ea.

Antonia își răsfață fiica de 10 ani și este extrem de fericită să o aibă lângă ea. Cele două au fost împreună la salonul de înfrumusețare și se distrează de minune pe rețelele de socializare, scrie viva.ro.

Aceasta este literalmente una dintre cele mai frumoase zile din viața mea, jur! Te iubesc!’, i-a spus Antonia fiicei sale, Maya.

În vila de jumătate de milion de euro pe care Antonia și Alex Velea au cumpărat-o recent, Maya are camera ei. Artista i-a pregătit micuței o cameră așa cum și-a dorit dintotdeauna.

Potrivit tabu.ro, cele două s-au jucat în zăpadă, au fost să se coafeze la un salon din Bucureşti ți s-a jucat prin noua casă cu Achim şi Dominic.

Foto: tabu.ro

Foto: tabu.ro

Alex Velea se înţelege şi el bine cu fiica Antoniei şi de multe ori şi-a înnsoţit iubita în Italia, acolo unde locuia micuţa alături de bunici şi tatăl. Anul trecut Antonia şi Alex alături de cei doi băieţi ai lor au fost în Italia, acolo unde locuieşte micuţa şi s-au distrat pe cinste. Antonia este în continuare căsătorită cu fostul soţ şi toate procedurile durează foarte greu.

După despărțirea de Vincenzo Castellano, fiica lor a rămas în grija bunicilor din Italia. Antonia a fost separată de fetița ei o perioadă, iar cele două se vedeau destul de rar din cauza programului încărcat al vedetei.

Deși între ele erau sute de kilometri distanță, Antonia și Maya se sunau în fiecare zi, iar relația pe care o au este una specială. Antonia s-a luptat cu fostul soț pentru custodia micuței sale. Deși procesul nu s-a finalizat și durează de ani buni, Maya a venit în vizită la mama ei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!