Un bărbat de 29 de ani din capitală a fost reținut de polițiști pentru că a furat un radiou auto dintr-o „Dacia”. Cazul a avut loc în sectorul Botanica pe 7 februarie. Polițiștii au fost alertați de către proprietarul mașinii, cel care l-a stopat pe făptaș. 

Automobilul de model „Dacia Logan” era parcat pe strada Burebista, lângă piață. Bărbatul a pătruns în mașină prin deteriorarea lăcatei. El a sustras din interiorul acesteia un radiou auto de marca  ,,PIONEER”, de circa două mii de lei.

Oamenii legii spun că făptașul a fost surprins cu radioul auto în mână de către proprietarul autovehiculului, un bărbat de 36 de ani. El l-a stopat pe tânărul de 29 de ani și a chemat Poliția.

În cadrul investigațiilor, polițiștii au stabilit complicitatea individului în cel puțin șapte cazuri de jafuri din automobile în sectorul Botanica al capitalei.

El pătrundea în mijloacele de transport prin deteriorarea geamurilor și a lacătelor de unde sustrăgea bunuri materiale și accesorii.

Individul și-a recunoscut vinovăția și a spus că accesoriile sustrase le-a vândut. El a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru furt.

Acum bărbatul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 500 lei, la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 la 240 ore sau închisoare pe un termen de până la patru ani.

Polițiștii întreprind măsuri de investigație privind implicarea tânărului și în alte cazuri similare înregistrate în Chișinău.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!