/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Un bărbat din capitală, surprins de proprietarul unei „Dacia”, în timp ce fura radioul auto. Ce a urmat

missing
11 februarie 2020, ora 10:24

Un bărbat de 29 de ani din capitală a fost reținut de polițiști pentru că a furat un radiou auto dintr-o „Dacia”. Cazul a avut loc în sectorul Botanica pe 7 februarie. Polițiștii au fost alertați de către proprietarul mașinii, cel care l-a stopat pe făptaș. 

Automobilul de model „Dacia Logan” era parcat pe strada Burebista, lângă piață. Bărbatul a pătruns în mașină prin deteriorarea lăcatei. El a sustras din interiorul acesteia un radiou auto de marca  ,,PIONEER”, de circa două mii de lei.

Oamenii legii spun că făptașul a fost surprins cu radioul auto în mână de către proprietarul autovehiculului, un bărbat de 36 de ani. El l-a stopat pe tânărul de 29 de ani și a chemat Poliția.

În cadrul investigațiilor, polițiștii au stabilit complicitatea individului în cel puțin șapte cazuri de jafuri din automobile în sectorul Botanica al capitalei.

El pătrundea în mijloacele de transport prin deteriorarea geamurilor și a lacătelor de unde sustrăgea bunuri materiale și accesorii.

Individul și-a recunoscut vinovăția și a spus că accesoriile sustrase le-a vândut. El a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru furt.

Acum bărbatul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 500 lei, la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 la 240 ore sau închisoare pe un termen de până la patru ani.

Polițiștii întreprind măsuri de investigație privind implicarea tânărului și în alte cazuri similare înregistrate în Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram