/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Alex Velea, gest extrem de iubire pentru Antonia! Artista a rămas fără cuvinte, când a văzut noul tatuaj al iubitului ei

missing
12 februarie 2020, ora 06:58

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai consolidate și mai admirate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi nu ratează nicio ocazie de a se surprinde reciproc sau de a-și declara dragostea. Iată care a fost unul dintre cele mai frumoase gesturi pe care l-a făcut Velea pentru frumoasa sa soție. Artista a fost puternic impresionată.

Alex Velea și-a tatuat chipul fiicei Antoniei, Maya, scrie impact.ro.

Alex Velea și Antonia au împreună doi băieții: Dominic, în vârstă de cinic ani, şi Akim, în vârstă de trei ani. Însă Antonia mai are o fetiță în vârstă de zece ani din mariajul cu italianul Vincenzo Castellano, care se află în această perioadă în vizită la mama sa. Cât despre relația lui Velea cu fiica Antoniei, Maya, aceasta este una mai mult decât bună, spune Antonia.

„Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun și Alex la fel este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja. Și, recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte”, a declarat Antonia

Antonia este cea mai fericită, pentru că acum are alături de ea toți cei trei copii acasă, în România. Artista aștepta de foarte multă vreme ca fiica ei, Maya, să vină la ea.  Aceasta este literalmente una dintre cele mai frumoase zile din viața mea, jur! Te iubesc!”, i-a spus Antonia fiicei sale, Maya.

Artista se luptă de ani buni cu fostul său soț pentru custodia Mayei, pe care nu a reușit încă să o obțină, dar speră că va reuși în cele din urmă. Antonia i-a pregătit fiicei sale chiar și o cameră în vila în care locuiește cu Alex Velea. Însă, până va reuși să o aducă definitiv în România alături de ea, cele două vorbesc zilnic la telefon, chiar dacă se află la sute de kilometri distanță.

Antonia și Alex Vlea se cunosc din 2009, dar au început o relație abia la finalul lui  2012, după ce artista a încheiat relația cu Vincenzo Castellano, căruia îi dăruise o fetiță în 2010, pe Maya.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram