Dosarul fostului șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, în care este acuzat de amestec în înfăptuirea justiției și în urmărirea penală, a ajuns pe masa judecătoarei Ana Cucerescu de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani.

Dosarul i-a fost repartizat aceste magistrate după ce Djeta Chistol a scris cerere de abținere de la judecarea cauzei, invocând faptul că fiul său este procuror, iar Viorel Morari i-ar fi fost formator.

Potrivit informațiilor plasate pe site-ul Judecătoriei Chișinău, a fost fixată deja prima ședință de judecată în dosarul lui Morari pentru data de 14 februarie, ora 11:00.

Astăzi, procurorul general Alexandr Stoianoglo a anunțat că Morari s-a ales cu un nou dosar penal pentru îmbogățire ilicită și spălare de bani.

Încă două învinuiri i-au fost aduse lui Viorel Morari! Dosarul legat de plângerea lui Plahotniuc, expediat în instanță

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!