Doi copii din Cahul au fost scoși de pompieri dintr-un apartament după ce au încuiat ușa cu o cheie de rezervă și nu au mai putut să o descuie. Incidentul s-a produs în această după-amiază în orașul Cahul. 

Minorii, în vârstă de 4 și respectiv 2 anișori, fuseseră lăsați de mama lor singuri acasă. Femeia a mers până la farmacie, iar la întoarcere a constatat că nu poate intra în casă, așa că a chemat pompierii.

Salvatorii au reușit să deblocheze ușa apartamentului în mai puțin de 10 minute. Din fericire, copiii nu au avut de suferit.

Specialiştii din cadrul IGSU atenţionează oamenii care au în grijă minori să nu-i lase de unii singuri şi să se asigure că aceştia nu au acces la diverse dispozitive şi lacătele uşilor. În caz de situaţii de risc, sunteți îndemnați să sunați la 112.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!