/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Doi copii minori au rămas blocați în apartament, după ce mama lor a plecat la farmacie. A fost nevoie de ajutorul pompierilor

missing
12 februarie 2020, ora 18:29

Doi copii din Cahul au fost scoși de pompieri dintr-un apartament după ce au încuiat ușa cu o cheie de rezervă și nu au mai putut să o descuie. Incidentul s-a produs în această după-amiază în orașul Cahul. 

Minorii, în vârstă de 4 și respectiv 2 anișori, fuseseră lăsați de mama lor singuri acasă. Femeia a mers până la farmacie, iar la întoarcere a constatat că nu poate intra în casă, așa că a chemat pompierii.

Salvatorii au reușit să deblocheze ușa apartamentului în mai puțin de 10 minute. Din fericire, copiii nu au avut de suferit.

Specialiştii din cadrul IGSU atenţionează oamenii care au în grijă minori să nu-i lase de unii singuri şi să se asigure că aceştia nu au acces la diverse dispozitive şi lacătele uşilor. În caz de situaţii de risc, sunteți îndemnați să sunați la 112.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram