Fostul premier al țării, Vlad Filat, eliberat recent din penitenciarul 13, confirmă că a fost vizitat în timp ce se afla în detenție de un emisar al lui Vlad Plahotniuc. Anterior, despre acest lucru a spus liderul Partidului Nostru, primarul de Bălți Renato Usatîi.

Vlad Filat nu i-a dezvăluit identitatea celui care l-a vizitat la închisoare, dar a spus care a fost scopul vizitei acestuia.

„A fost un emisar care a încercat să vorbească cu mine în vederea anumitor favoruri și mi-a dat de înțeles că e nevoie să depun un denunț împotriva lui Dodon. Eu nici ipotetic nu am putut face acest lucru. Noi nu am mai intrat în detalii, doar s-a început discuția și atât”, a declarat Filat la emisiunea „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Vlad Filat a mai spus că primele neînțelegeri dintre el și Vlad Plahotniuc au apărut mult mai devreme, mai exact în 2009, când fostul lider democrat i-ar fi promis că îl va băga la pușcărie.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!