/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Geamul spart al unei ambulanțe de la Florești, acoperit cu...o bucată de carton

12 februarie 2020, ora 15:31

O ambulanță care deservește oamenii din șapte sate ale raionului Florești, transportă pacienții în condiții greu de imaginat. Mașina, care pare a fi destul de veche, are unul dintre geamuri spart.

Pentru ca să oprească câtuși de puțin frigul, echipa de la ambulanță a găsit o soluție. A acoperit geamul cu…o bucată de carton. Chiar și așa, pacienții se plâng că îndură frig în mașină.

Imaginea de mai jos ne-a fost expediată de un cititor.

„Asta e ambulanta noastră la 7 sate care a dus copil de 2 luni jumate la spital în reanimare, fărp fereastră la șofer, și pus carton în loc de fereastră. Celor de la conducere le indiferent de lume, principalul ei sa aibă miliarde în buzunare stau prin fotolii la călduț dar noi oameni de rând înghețăm și îndurăm foame”, ne-a scris cititorul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram