O ambulanță care deservește oamenii din șapte sate ale raionului Florești, transportă pacienții în condiții greu de imaginat. Mașina, care pare a fi destul de veche, are unul dintre geamuri spart.

Pentru ca să oprească câtuși de puțin frigul, echipa de la ambulanță a găsit o soluție. A acoperit geamul cu…o bucată de carton. Chiar și așa, pacienții se plâng că îndură frig în mașină.

Imaginea de mai jos ne-a fost expediată de un cititor.

„Asta e ambulanta noastră la 7 sate care a dus copil de 2 luni jumate la spital în reanimare, fărp fereastră la șofer, și pus carton în loc de fereastră. Celor de la conducere le indiferent de lume, principalul ei sa aibă miliarde în buzunare stau prin fotolii la călduț dar noi oameni de rând înghețăm și îndurăm foame”, ne-a scris cititorul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!