Fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, s-a ales cu un nou dosar penal în cadrul căruia este învinuit de îmbogățire ilicită și spălare de bani în proporții deosebit de mari. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă de procurorul general Alexandru Stoianoglo.

Potrivit lui Stoianoglo, la baza pornirii dosarului au stat materialele jurnalistice care au scos în evidența veniturile fostului șef al PA.

Totodată, șeful Procuraturii Generale a mai anunțat că dosarul legat de plângerea depusă de Vladimir Plahotniuc în privința omului de afaceri Veaceslav Platon și care are conexiuni la investigarea furtului miliardului, a fost finalizat vineri și expediat în instanță. Astăzi, procurorii vor cere prelungirea măsurii de arest în privința lui Viorel Morari.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!