/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Încă două învinuiri i-au fost aduse lui Viorel Morari! Dosarul legat de plângerea lui Plahotniuc, expediat în instanță

missing
12 februarie 2020, ora 10:19

Fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, s-a ales cu un nou dosar penal în cadrul căruia este învinuit de îmbogățire ilicită și spălare de bani în proporții deosebit de mari. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă de procurorul general Alexandru Stoianoglo.

Potrivit lui Stoianoglo, la baza pornirii dosarului au stat materialele jurnalistice care au scos în evidența veniturile fostului șef al PA.

Totodată, șeful Procuraturii Generale a mai anunțat că dosarul legat de plângerea depusă de Vladimir Plahotniuc în privința omului de afaceri Veaceslav Platon și care are conexiuni la investigarea furtului miliardului, a fost finalizat vineri și expediat în instanță. Astăzi, procurorii vor cere prelungirea măsurii de arest în privința lui Viorel Morari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram