Șeful Pieței Centrale a fost demis din funcție. Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban a anunțat astăzi că a semnat ordinul de eliberare din funcție a lui Iurie Vasilenco, care exercita, de altfel, interimatul.

Ion Ceban nu a oferit detalii legate de această demisie, dar a precizat că după-amiază va fi prezentată noua conducere a Pieței Centrale.

Iurie Vasilenco a fost numit în funcție la sfârșitul lunii iunie a anului trecut de primarul interimar de atunci al capitalei, Ruslan Codreanu. Asta după ce fostul șef interimar Viorel Braga și-a dat demisia după patru zile de muncă.

Anterior, Ion Ceban și-a exprimat de mai multe ori nemulțumirea față de activitatea Pieței Centrale. Recent, edilul a spus că urmează a fi efectuat chiar și un audit în cadrul întreprinderii municipale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!