/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Șeful Pieței Centrale a fost demis! Ceban va prezenta astăzi noua conducere a întreprinderii

missing
12 februarie 2020, ora 12:50

Șeful Pieței Centrale a fost demis din funcție. Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban a anunțat astăzi că a semnat ordinul de eliberare din funcție a lui Iurie Vasilenco, care exercita, de altfel, interimatul.

Ion Ceban nu a oferit detalii legate de această demisie, dar a precizat că după-amiază va fi prezentată noua conducere a Pieței Centrale.

Iurie Vasilenco a fost numit în funcție la sfârșitul lunii iunie a anului trecut de primarul interimar de atunci al capitalei, Ruslan Codreanu. Asta după ce fostul șef interimar Viorel Braga și-a dat demisia după patru zile de muncă.

Anterior, Ion Ceban și-a exprimat de mai multe ori nemulțumirea față de activitatea Pieței Centrale. Recent, edilul a spus că urmează a fi efectuat chiar și un audit în cadrul întreprinderii municipale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram