/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Un bărbat a fost reținut în flagrant de CNA! Mită de 650 de euro pentru trucarea examenului de șoferie

missing
12 februarie 2020, ora 14:42

Un bărbat din Cahul a fost reţinut de ofiţerii Centrului Național Anticorupție într-un dosar de trafic de influenţă. Bănuitul ar fi cerut 650 de euro de la o tânără căreia i-ar fi promis să o ajute să obţină permisul de conducere auto, fără a susţine examenele.

Potrivit denunţătoarei, bănuitul ar fi susţinut că are influenţă asupra responsabililor din cadrul Secţiei înmatricularea transportului şi calificarea conducătorilor auto din Cahul şi că-i poate determina să-i elibereze, fără probleme, permisul de conducere.

Femeia trecuse deja proba teoretică fără ajutorul bănuitului și acesta ar fi scăzut suma cerută la 350 de euro, doar pentru favorizarea examenului practic de șoferie.

Bărbatul a fost reţinut de CNA în flagrant, în momentul transmiterii banilor şi a fost escortat pentru audieri.

Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 6 ani de închisoare sau amendă penală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram