Un bărbat din Cahul a fost reţinut de ofiţerii Centrului Național Anticorupție într-un dosar de trafic de influenţă. Bănuitul ar fi cerut 650 de euro de la o tânără căreia i-ar fi promis să o ajute să obţină permisul de conducere auto, fără a susţine examenele.

Potrivit denunţătoarei, bănuitul ar fi susţinut că are influenţă asupra responsabililor din cadrul Secţiei înmatricularea transportului şi calificarea conducătorilor auto din Cahul şi că-i poate determina să-i elibereze, fără probleme, permisul de conducere.

Femeia trecuse deja proba teoretică fără ajutorul bănuitului și acesta ar fi scăzut suma cerută la 350 de euro, doar pentru favorizarea examenului practic de șoferie.

Bărbatul a fost reţinut de CNA în flagrant, în momentul transmiterii banilor şi a fost escortat pentru audieri.

Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 6 ani de închisoare sau amendă penală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!