/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un BMW și o mașină de taxi s-au ciocnit violent pe str. Cuza Vodă. Unul dintre șoferi, în stare gravă la spital

missing
12 februarie 2020, ora 09:50

Un accident violent s-a produs după miezul nopții în sectorul Botanica al capitalei. În urma acestuia, un bărbat a ajuns în stare gravă la spital.

Poliția a fost alertată în jurul orei 00:10. Oamenii legii au stabilit un BMW condus de un tânăr de 28 de ani, se deplasa pe strada Cuza Vodă, când a fost lovit violent de o mașină de taxi, ce ieșea din curtea unui bloc.

Impactul a fost atât de puternic încât BMW-ul a fost proiectat într-un microbuz ce era parcat, iar mașina de taxi într-o Dacia. Șoferul taxi-ului, un bărbat de 60 de ani, a fost transportat la spital și se află în stare gravă. Tânprului aflat la volanul BMW-ului i-au fost acordate îngrijir medicale la fața locului.

Pe acest caz a fots inițiat un proces penal în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram