Prim-ministrul Ion Chicu nu s-a arătat surprins de intenția deputaților Platformei Demnitate și Adevăr de a depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului. „Iarăși, nu au obosit?”, aceasta a fost reacția premierului la anunțul făcut de PPDA. 

„Care este motivul? -Nu le place activitatea Guvernului. -Ce să faci. -Au motive să depună această moțiune? -Vă rog să-i întrebați pe dumnealor”, a declarat prim-ministrul în cadrul unei conferințe de presă.

Menționăm că deputații PPDA au îndemnat partidele din opoziție să facă front comun pentru a organiza proteste masive, dacă Executivul va modifica Legea ce vizează indexarea pensiilor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!