/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Un bărbat, căutat de Interpol, stopat la punctul de trecere Costești. Ce au depistat polițiștii în buzunarele lui

missing
12 februarie 2020, ora 16:19

Un bărbat de 34 de ani a fost stopat ieri-seară la punctul de trecere Costești, după ce polițiștii au constatat că figurează în baza de date Interpol. La scurt timp, asupra lui oamenii legii au depistat peste 90 de pastile, care sunt incluse în lista substanțelor psihotrope. În urma expertizei polițiștii vor stabili sancțiunea ce se impune pe acest caz. 

Bărbatul are dubla cetățenie, a României și a Republicii Moldova. El se afla într-un automobil cu numere de înmatriculare moldovenești. Oamenii legii au controlat documentul lui de călătorie și au constatat că el este dat în căutare internațională pentru trafic de droguri, informează Poliția de Frontieră.

În urma acestui fapt, individul a fost verificat suplimentar. În ajutor a fost solicitată și intervenția patrupedului de serviciu. Astfel, în buzunarul interior al hainei au fost depistate trei tipuri de pastile, înscrise în lista substanțelor neutilizate în scopuri medicale. Patrupedul a reacționat și la unele pastile, pachețelele de ceai, care erau ascunse în bagajul personal.

Bărbatul a declarat că utiliza pastilele în calitate de calmate, însă nu a putut prezenta vreun certificat sau prescripție medicală.

După documentare, produsele au fost transmise pentru efectuarea expertizei, iar moldoveanul a decis să-și întrerupă călătoria. Conform rezultatelor expertizei se va stabili sancțiunea ce se impune pe cazul dat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram