/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cleopatra Stratan, despre piesa „La ușa mea”: „Filmările au fost extenuante, însă...”

13 februarie 2020, ora 11:53

Iubirea cu fluturi în stomac a adolescenței s-a încheiat, iar Cleopatra este de nerecunoscut. Videoclipul piesei „La ușa mea”, regizat de Roman Burlaca, dezvăluie o Cleopatra Stratan diferită, care își pune în evidență latura sexy și încrezătoare și care nu este dispusă să se întoarcă în trecut.

Piesa «La ușa mea» vine de la Marius Dia și Alex Parker și mi-a plăcut din start. Pot spune că și eu am lucrat la ea pentru că versurile îmi aparțin, aceasta fiind prima piesă lansată cu versurile mele în totalitate. «La ușa mea» este o piesă ritmată cu un mesaj demn: orice fată poate să treacă peste o despărțire, să-și șteargă lacrimile și să nu ofere o a doua șansă. Despre asta e piesa. Filmările au fost extenuante, însă am primit o energie absolut minunată de la dansatori și echipă. Sper din suflet să vă placă piesa și să o simțiți așa cum o simt eu!”, a spus Cleopatra, scrie infomusic.ro.

Videoclipul a fost publicat pe canalul de Youtube a casei de producție pe 11 februarie, și până la această oră a acumulat peste 443 de mii de vizualizări.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram