Activitatea comercianților de flori vii din municipiul Chișinău va fi verificată, începând de mâine, de inspectorii Serviciului Fiscal de Stat. Controalele au fost inițiate pentru că a crescut cererea de flori, fapt ce duce la sporirea riscului de încălcări fiscale.

Printre neregulile admise de comercianți se numără neutilizarea mașinii de casă și control la efectuarea decontărilor în numerar în scopul diminuării veniturilor și respectiv a impozitelor și taxelor aferente Bugetului Public Național.

Controalele vor dura până la 15 februarie. Serviciul Fiscal de Stat recomandă tuturor contribuabililor să se conformeze prevederilor legislației, iar cumpărătorilor – să solicite bonul de casă la procurarea florilor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!