Tinerii care apar în imagini sunt căutați de polițiști, fiind suspectați de escrocherii. Bănuiții închiriau apartamente și se dădeau drept proprietari, iar mai apoi le dădeau în chirie altor persoane. 

Apartamentele erau închiriate pentru o zi sau două. Mai apoi, indivizii se dădeau drept proprietari ale acestora și le dădeau în chirie pe termen lung altor persoane. De la acestea ei cereau să achite bani pentru prima și ultima lună de chirie.

După ce-și însușeau banii se făceau de negăsit. La moment sunt înregistrate 15 astfel de cazuri pe teritoriul capitalei. Bănuiții pot să își schimbe frizura și pot fi cu sau fără barbă, atenționează polițiștii.

În cazul în care i-ați recunoscut ori știți unde se află, imediat apelați la numerele de telefon: 060524448, 079505925, 078857927. Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

Polițiștii au inițiat o cauză penală pentru escrocherie. Indivizii riscă să fie sancționați cu amendă  în mărime de la 27 500 lei, la 42 500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 120 la 240 de ore sau cu închisoare de până la trei ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!