/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Dacă-i recunoști, anunță Poliția! Tinerii din imagini sunt căutați pentru escrocherie

missing
13 februarie 2020, ora 12:10

Tinerii care apar în imagini sunt căutați de polițiști, fiind suspectați de escrocherii. Bănuiții închiriau apartamente și se dădeau drept proprietari, iar mai apoi le dădeau în chirie altor persoane. 

Apartamentele erau închiriate pentru o zi sau două. Mai apoi, indivizii se dădeau drept proprietari ale acestora și le dădeau în chirie pe termen lung altor persoane. De la acestea ei cereau să achite bani pentru prima și ultima lună de chirie.

După ce-și însușeau banii se făceau de negăsit. La moment sunt înregistrate 15 astfel de cazuri pe teritoriul capitalei. Bănuiții pot să își schimbe frizura și pot fi cu sau fără barbă, atenționează polițiștii.

În cazul în care i-ați recunoscut ori știți unde se află, imediat apelați la numerele de telefon: 060524448, 079505925, 078857927. Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

Polițiștii au inițiat o cauză penală pentru escrocherie. Indivizii riscă să fie sancționați cu amendă  în mărime de la 27 500 lei, la 42 500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 120 la 240 de ore sau cu închisoare de până la trei ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram