Alegerile primarului din satul Călinești, raionul Fălești, se vor repeta. Curtea de Apel Bălți a susținut decizia din 15 ianuarie și a dispus invalidarea rezultatelor alegerilor din turul al doilea, pentru că ar fi fost fraudate.

Despre acest lucru a anunțat deputata PAS, Doina Gherman.

„Sperăm că locuitorii din Călinești vor avea totuși posibilitatea de a-și alege în mod liber și democratic primarul care îi reprezintă și că de data aceasta alegerile se vor desfășura în mod echitabil și în spiritul legii”, a anunțat Doina Gherman.

„PAS își reafirmă sprijinul pentru Eduard Curtescu – suntem convinși că el va fi primarul care va reuși să aducă bunăstarea și dreptatea în comuna Călinești!”, a adăugat deputata.

Amintim că în turul doi de scrutin al alegerilor locale din toamnă de la Călinești au ajuns democrata Svetlana Pădure și Eduard Curtescu de la PAS. Prima câștigase alegerile cu un scor restrâns de 50,25% din voturi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!