/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ A vrut să plece în Londra cu zece mii de țigarete nedeclarate. Un bărbat, cercetat de polițiști la Aeroport

missing
13 februarie 2020, ora 11:42

Un bărbat de 53 de ani riscă să fie sancționat pentru că a încercat să scoată ilegal din țară zece mii de țigarete prin Aeroportul Internațional Chișinău. Individul urma să ajungă cu produsele de tutun în Londra, Marea Britanie. 

Produsele din tutun au fost depistate la sectorul ieșire din țară, în bagajul personal al bărbatului. El s-a dovedit a fi pasagerul cursei Chișinău-Londra. Potrivit vameșilor, făptașul intenționa să comercializeze produsele de tutun pe piața neagră din Uniunea Europeană.

Foto: customs.gov.md

Țigaretele au fost confiscate, iar bărbatul care le-a tăinuit de la controlul vamal riscă o amendă de până la 4 500 de lei.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram