Președintele Igor Dodon a vizitat astăzi grădinița din satul Doroțcaia, raionul Dubăsari. Se pare că șeful statului a fost un oaspete așteptat în stânga Nistrului. Cei mici l-au întâmpinat pe Dodon îmbrăcați în straie naționale și au pregătit pentru el un program artistic.

Potrivit lui Igor Dodon, grădinița cu pricina este frecventată de 150 de copii, asta deși instituția are o capacitate de 115 locuri.

„Dat fiind că grădinița nu dispune de locuri suplimentare pentru copii, administrația a solicitat sprijinul instituției prezidențiale în construcția unei anexe pentru a satisface cererile a circa 60 de părinți care doresc să-și înscrie copiii la această creșă”, a anunțat Igor Dodon.

Mai multe fotografii din timpul vizitei la grădinița – creșă de la Doroțcaia au fost postate pe pagina de Facebook a lui Igor Dodon. Președintele s-a fotografiat inclusiv cu cei mici în brațe. Micuții l-au întâmpinat pe Dodon cu pâine și sare.

Amintim că săptămâna trecută, șeful statului urma să viziteze grădinița numărul 225 din Chișinău. În ajun, pe internet a apărut un anunț al reprezentanților instituției de învățământ preșcolar. În el, se cerea părinților ca copii să fie aduși la grădinița îmbrăcați frumos, tunși și pieptănați frumos.

Vizita anunțată a lui Dodon la grădinița 225, pentru care s-au făcut pregătiri la greu, a fost criticată de internauți. Pe fondul acestor critici, cel mai probabil, vizita președintelui la această grădiniță a fost anulată.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!