Tragicul accident care a dus la moartea fostului baschetbalist Kobe Bryant și a fetiței sale, Gianna, în accidentul de elicopter produs la 26 ianuarie, a îndoliat toată lumea sportului. Marii sportivi ai lumii ar fi vrut să ia parte la înmormântarea celor doi, însă familia a decis altceva.

Conform unor surse din apropierea familiei lui Bryant, citate de presa internațională, trupurile neînsuflețite ale fostului baschetbalist Kobe Bryant și ale fiicei lui, Gianna, au fost înhumate, vineri, după o ceremonie privată, la Corona Del Mar, California.

Văduva lui, Vanessa, dar și familia au dorit o slujbă privată pentru a-i plânge pe cei pierduți”, a declarat o sursă pentru Entertainment Tonight. Potrivit celor de la „Daily Mail”, cei doi au fost înmormântați în cimitirul Pacific View Memorial Park și niciun fotograf nu a avut acces la ceremonie. De asemenea, participanților nu li s-a permis să vorbească despre acest lucru în public, scrie click.ro.

Ce mesaj a transmis Vanessa Bryant

Foto: The Daily Beast

La două zile de la înhumare, Vanessa a postat pe Twitter un mesaj emoționant în care își exprima coșmarul pe care îl trăiește de două săptămâni, dar și încrederea că va putea depăși această stare pentru a-și crește în continuare cele trei fiice și a menține vie amintirea soțului și a fetiței sale.

Mi-a fost greu să exprim în cuvinte ceea ce simt. Creierul meu refuză să accepte că Kobe și Gigi nu mai sunt. Nu pot procesa că amândoi au dispărut în același timp. Este ca și cum încerc să procesez că Kobe s-a dus, dar corpul meu refuză să accepte că Gigi nu va mai veni la mine niciodată. Nu mi se pare normal. De ce ar trebui ca eu să mă trezesc în fiecare zi când fetița mea nu mai poate? Sunt atât de furioasă. Mai avea atât de mult de trăit. Apoi realizez că trebuie să fiu puternică pentru cele trei fete ale mele. Sunt furioasă că nu sunt cu Kobe și Gigi, dar recunoscătoare că sunt aici cu Natalia, Bianka și Capri. Știu că ceea ce simt este normal. Este parte din procesul suferinței. Am vrut să împărtășesc acest lucru în caz că mai sunt oameni care au trecut prin așa ceva. Doamne, cât mi-aș dori să fie aici și acest coșmar să se termine. Mă rog pentru toate victimele acestei tragedii. Vă rog continuați să vă rugați pentru toți“, a scris Vanessa pe Instagram.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant (41 de ani), fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au încetat din viaţă, la 26 ianuarie, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbușit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles. Kobe era căsătorit cu Vanessa de 19 ani şi aveau împreună patru fete, Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, și Capri, născută în iulie 2019.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!