/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Nepotul lui Nursultan Nazarbayev a cerut azil politic în Marea Britanie. Spune că ar fi supus presiunilor din partea familiei

missing
13 februarie 2020, ora 13:02

Aisultan Nazarbayev, un nepot al fostului președinte al Kazahstanului, Nursultan Nazarbayev, a anunțat că a cerut azil politic în Marea Britanie. Acesta s-a plâns că este supus presiunilor din partea familiei sale. 

Aisultan Nazarbayev, care poartă acum numele Rakhat, a spus pe Facebook că se află deja în Marea Britanie și că a rupt orice relație cu bunicul și mama sa, Dariga Nazarbayeva, președinta Camerei Superioare a Parlamentului din Kazahstan.

În ultimii ani, Aisultan Narzarbayev, în vârstă de 29 de ani, a postat mai puțin pe pagina sa de Facebook. În una din postările sale, nepotul primului președinte kazah, a recunoscut că a fost dependent de drogurui. A făcut, de asemenea, postări pe subiecte religioase și a lansat mai multe acuzații în adresa unor reprezentanți ai „elitei petrolului”.

Nici mama lui Aisultan și nici bunicul acestuia nu au făcut, deocamdată, niciun comentariu la acest subiect.

Amintim că Nursultan Nazarbayev, în vârstăde 79 de ani, a decis să renunțe la președinția Kazahstanului în martie anul trecut, după ce a condus fosta republică sovietică timp de aproape 30 de ani. În prezent, președinte al Kazahstanului este Kassym – Jomart Tokayev.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram