/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Se anunță proteste permanente împotriva lui Dodon

missing
13 februarie 2020, ora 09:24

Miscarea Politica Unirea inițiază acțiunea de protest cu caracter permanent “STOP Dodon!”. Prima manifestație împotriva președintelui Igor Dodon se va desfășura pe 14 februarie în centrul capitalei.

„Protestatarii sunt așteptați la ora 12:00,  la monumentul domnitorului Ștefan Cel Mare și Sfânt. Evenimentul va cuprinde posibilitatea exprimării opiniilor la microfonul liber”, au scris pe pagina de Facebook organizatorii.

Contactată de redacție, purtătoare de cuvânt a Președinției, Carmena Sterpu, nu a răspuns la telefon pentru a oferi o reacție cu privire la acest caz.

Ieri, Mișcarea Politică Unirea a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a chemat la dialog partidele: PLDM, PAS, PPDA, PUN pentru a realiza împreună o strategie de mobilizare a cetățenilor la vot, la prezidențiale etc.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram