Miscarea Politica Unirea inițiază acțiunea de protest cu caracter permanent “STOP Dodon!”. Prima manifestație împotriva președintelui Igor Dodon se va desfășura pe 14 februarie în centrul capitalei.

„Protestatarii sunt așteptați la ora 12:00,  la monumentul domnitorului Ștefan Cel Mare și Sfânt. Evenimentul va cuprinde posibilitatea exprimării opiniilor la microfonul liber”, au scris pe pagina de Facebook organizatorii.

Contactată de redacție, purtătoare de cuvânt a Președinției, Carmena Sterpu, nu a răspuns la telefon pentru a oferi o reacție cu privire la acest caz.

Ieri, Mișcarea Politică Unirea a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a chemat la dialog partidele: PLDM, PAS, PPDA, PUN pentru a realiza împreună o strategie de mobilizare a cetățenilor la vot, la prezidențiale etc.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!