/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Simona Halep: „Îmi place să-mi petrec timpul cu copii”

missing
13 februarie 2020, ora 16:45

Tenismena Simona Halep este cea mai iubită sportivă a momentului, iar fanii vor să ştie tot ce ţine de viaţa ei, atât profesională, cât şi personală.

O persoană deschisă, însă atât cât simte că este cazul, Simona Halep nu s-a sfiit niciodată să răspundă curiozităţilor fanilor, care, bineînţeles, au vrut să ştie dacă sportiva se gândeşte să devină mamă, scrie substantial.ro.

Răspunsul marii jucătoare de tenis nu a întârziat să apară, aceasta confirmând, cu fiecare ocazie, că îşi doreşte să devină mamă şi chiar se pregăteşte moral în acest sens. Chiar dacă abia aşteaptă să facă cunoştinţă cu sentimentul de mamă, Simona Halep vrea să mai aştepte câţiva ani până când se va simţi pregătită să facă pasul acesta.

Simona Halep a declarat că vrea să aducă pe lume un copil după ce îşi va încheia cariera, ea nevrând să-i urmeze exemplu Serenei Williams, care a revenit în circuitul WTA, după ce a născut-o pe fiica sa.

Îmi place să-mi petrec timpul cu copii, mai ales de când am o nepoțică. Parcă îi iubesc din ce în ce mai mult. Abia aștept ziua când voi avea copiii mei, dar, deocamdată, vreau să joc în continuare tenis, măcar câțiva ani de acum înainte”, a spus Simona Halep, în urmă cu ceva timp.

Simona Halep are o relaţie de mult timp cu Toni Iuruc, iar vara trecută, cei doi au decis să facă totul public, alegând să nu se mai ferească de ochii curioşilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram