Tenismena Simona Halep este cea mai iubită sportivă a momentului, iar fanii vor să ştie tot ce ţine de viaţa ei, atât profesională, cât şi personală.

O persoană deschisă, însă atât cât simte că este cazul, Simona Halep nu s-a sfiit niciodată să răspundă curiozităţilor fanilor, care, bineînţeles, au vrut să ştie dacă sportiva se gândeşte să devină mamă, scrie substantial.ro.

Răspunsul marii jucătoare de tenis nu a întârziat să apară, aceasta confirmând, cu fiecare ocazie, că îşi doreşte să devină mamă şi chiar se pregăteşte moral în acest sens. Chiar dacă abia aşteaptă să facă cunoştinţă cu sentimentul de mamă, Simona Halep vrea să mai aştepte câţiva ani până când se va simţi pregătită să facă pasul acesta.

Simona Halep a declarat că vrea să aducă pe lume un copil după ce îşi va încheia cariera, ea nevrând să-i urmeze exemplu Serenei Williams, care a revenit în circuitul WTA, după ce a născut-o pe fiica sa.

Îmi place să-mi petrec timpul cu copii, mai ales de când am o nepoțică. Parcă îi iubesc din ce în ce mai mult. Abia aștept ziua când voi avea copiii mei, dar, deocamdată, vreau să joc în continuare tenis, măcar câțiva ani de acum înainte”, a spus Simona Halep, în urmă cu ceva timp.

Simona Halep are o relaţie de mult timp cu Toni Iuruc, iar vara trecută, cei doi au decis să facă totul public, alegând să nu se mai ferească de ochii curioşilor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!