/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Alerta de pe strada Kiev. Bărbatul care a aruncat câteva bucăți de slănină într-un magazin de telefonie mobilă, găsit

missing
13 februarie 2020, ora 10:46

Bărbatul care a aruncat acum circa trei săptămâni câteva bucăți de slănină într-un magazin de telefonie mobilă, după care a fugit de la fața locului, a fost găsit și reținut de polițiști. Acesta are 36 de ani și este originar din orașul Florești.

Potrivit oamenilor legii, în seara cu pricină bărbatul a mai intrat și în incinta unei organizații de Creditare Nebancară, amplasată pe strada Kiev din sectorul Râșcani.

El și-a recunoscut vina și a spus că a recurs la acest gest, din motiv că avea datorii la organizația de creditare iar magazinul de telefonie mobilă nu i-a oferit telefon în credit.

Pentru fapta comisă, bărbatul riscă amendă de la 300 până la 1 500 lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 20 până la 60 ore.

Amintim că pe data de 25 ianuarie polițiștii au fost alertați că pe strada Kiev din sectorul Râșcani al capitalei o persoană necunoscută a deschis ușa unui magazin de telefonie mobilă și a aruncat un pachet suspect. Acesta a fugit de la fața locului.

În cele din urmă s-a depistat că în pachetul suspect se aflau câteva bucăți de slănină.

După incident, a fost sistată activitatea magazinului de telefonie mobilă și a organizației de creditare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram