Bărbatul care a aruncat acum circa trei săptămâni câteva bucăți de slănină într-un magazin de telefonie mobilă, după care a fugit de la fața locului, a fost găsit și reținut de polițiști. Acesta are 36 de ani și este originar din orașul Florești.

Potrivit oamenilor legii, în seara cu pricină bărbatul a mai intrat și în incinta unei organizații de Creditare Nebancară, amplasată pe strada Kiev din sectorul Râșcani.

El și-a recunoscut vina și a spus că a recurs la acest gest, din motiv că avea datorii la organizația de creditare iar magazinul de telefonie mobilă nu i-a oferit telefon în credit.

Pentru fapta comisă, bărbatul riscă amendă de la 300 până la 1 500 lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 20 până la 60 ore.

Amintim că pe data de 25 ianuarie polițiștii au fost alertați că pe strada Kiev din sectorul Râșcani al capitalei o persoană necunoscută a deschis ușa unui magazin de telefonie mobilă și a aruncat un pachet suspect. Acesta a fugit de la fața locului.

În cele din urmă s-a depistat că în pachetul suspect se aflau câteva bucăți de slănină.

După incident, a fost sistată activitatea magazinului de telefonie mobilă și a organizației de creditare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!