/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

/VIDEO/ S-a decis cine va reprezenta România la Eurovision 2020. Cine este cântăreața

missing
13 februarie 2020, ora 13:05

Ca și în anii trecuți, România și-a ales favoritul care va reprezenta țara la Eurovision 2020. Este vorba despre cântăreaţa Roxen (Larisa Roxana Giurgiu pe numele real), un nume nu foarte cunoscut, dar care a lansat câteva melodii anul trecut. 

Okmagazine.ro scrie că interpreta are deja două piese în topurile muzicale ale momentului: „You don’t love me” feat Sickotoy şi „Ce-ţi cântă dragostea”, care sunt difuzate în heavy rotation, atât la radiourile din România, cât şi în playlist-urile televiziunilor de specialitate. În doar câteva săptămâni de la lansare, piesa „You don’t love me” s-a regăsit în playlist-urile celor mai relevante radiouri din Franţa, Mexic, Statele Unite ale Americii, Rusia, Spania, Grecia, Elveţia, Turcia, Bulgaria, Lituania, Kosovo, Slovenia, Kazahstan, Estonia şi Moldova, însumând peste opt milioane de vizualizări pe YouTube.

În acest an, Televiziunea Română a schimbat mecanismul Selecţiei Naţionale şi a încheiat în acest sens un parteneriat cu Global Records. Mai exact, studioul de producţie a pus la bătaie mai mulţi artişti, iar trei dintre ai au intrat în faza finală: Roxen, Diana V şi Cezar.

Ei au fost supuşi unei analize amănunţite atât de comisia de specialitate, cât şi de compozitorii cu care fiecare dintre ei a lucrat. Roxen este cea care s-a remarcat printr-un timbru special, potrivit juriului Selecţiei Naţionale Eurovision 2020.

Roxen, primele declaraţii despre Eurovision 2020

În copilărie am participat la diverse concursuri şi festivaluri, însă întotdeauna mi-am dorit să fac muzică la cel mai înalt nivel şi visam să cânt pe scene mari şi să mă adresez publicului. Acum sunt emoţionată şi provocată în acelaşi timp, deoarece simt că încep să ies deja din zona mea de confort. Dar asta îmi place, mereu m-am simţit atrasă de lucrurile noi, de provocările care au venit în viaţa mea. Mă bucur şi sunt recunoscătoare pentru această oportunitate. În acest moment, toată energia şi atenţia îmi merg către Eurovision, pentru care îmi doresc să mă pregătesc cât pot de bine“, a declarat Roxen, potrivit unui comunicat transmis miercuri de TVR.

Marea finală Eurovision 2020 va avea loc pe 16 mai în Rotterdam, Olanda. Pentru marele trofeu vor lupta reprezentanții a 26 de state.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram