Șoferul care a ajuns cu camionul într-un șanț în dimineața zilei de ieri are 62 de ani. În urma impactului, el nu a avut de suferit. 

Potrivit polițiștilor, conducătorul auto s-a aflat mai mult de 24 de ore la locul accidentului. Acesta a anunțat despre impact abia azi, în jurul orei 9.26. Oamenii legii mai spun că șoferul a pierdut controlul asupra volanului și a ajuns într-un șanț.

Șoferul a comunicat polițiștilor că nu a făcut imediat apelul, din motiv că nimeni nu a avut de pătimit. De partea cealaltă, reprezentanții firmei unde activează bărbatul i-au spus că accidentul trebuie sa fie înregistrat, fiindcă camionul aparține întreprinderii”, se arată într-un comunicat emis de polițiști.

Conducătorul riscă șase puncte de penalizare și amendă de 1 500 de lei.

Accidentul s-a produs ieri în jurul orei 06:00 în apropiere de Ialoveni. Șoferul a spus reporterei TV8 că ar fi fost orbit de un alt automobil, care mergea cu viteza excesivă și era cât pe ce să se tamponeze. Pentru a evita impactul, el a virat și a ajuns într-un șanț.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!