/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

De ce a decis PPDA să-l susțină pe Grigore Cobzac la alegerile din Hîncești. Răspunsul lui Andrei Năstase

14 februarie 2020, ora 08:29

Președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA) a adus mai multe argumente în favoarea deciziei luate recent de către formațiune dea-l susține la alegerile parlamentare noi din Hîncești pe candidatul independent Grigore Cobzac.

Andrei Năstase spune că unul dintre motive a slujit faptul că Grigore Cobzac s-a bucurat de sprijinul localnicilor pe timpul guvernării Partidului Democrat.

„El este din raionul Hîncești, are o experiență în Parlament și a rezistat de-a lungul timpului. Pe lângă aceasta, ne-am consultat cu oamenii din teritoriu. Ei ne-au spus să-l susținem pe Grigore Cobzac”, a declarat Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”, de la N4.

De asemenea, liderul PPDA a declarat că un alt motiv îl constituie faptul că Grigore Cobzac a trecut toate filtrele de integritate, meritocrație și profesionalism.

Întrebat dacă îi va pare rău în cazul în care candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Olesea Stamate, va câștiga alegerile, Andrei Năstase a spus că: „ne va pare foarte rău că nu am reușit să coagulăm toate forțele, să facem o repetiție în perspectiva alegerilor prezidențiale astfel încât să demonstrăm că partida pro-europeană își dorește altceva”.

Alegerile parlamentare noi din circumscripția nr. 38, Hîncești, vor avea loc pe 15 martie 2020.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram