Președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA) a adus mai multe argumente în favoarea deciziei luate recent de către formațiune dea-l susține la alegerile parlamentare noi din Hîncești pe candidatul independent Grigore Cobzac.

Andrei Năstase spune că unul dintre motive a slujit faptul că Grigore Cobzac s-a bucurat de sprijinul localnicilor pe timpul guvernării Partidului Democrat.

„El este din raionul Hîncești, are o experiență în Parlament și a rezistat de-a lungul timpului. Pe lângă aceasta, ne-am consultat cu oamenii din teritoriu. Ei ne-au spus să-l susținem pe Grigore Cobzac”, a declarat Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”, de la N4.

De asemenea, liderul PPDA a declarat că un alt motiv îl constituie faptul că Grigore Cobzac a trecut toate filtrele de integritate, meritocrație și profesionalism.

Întrebat dacă îi va pare rău în cazul în care candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Olesea Stamate, va câștiga alegerile, Andrei Năstase a spus că: „ne va pare foarte rău că nu am reușit să coagulăm toate forțele, să facem o repetiție în perspectiva alegerilor prezidențiale astfel încât să demonstrăm că partida pro-europeană își dorește altceva”.

Alegerile parlamentare noi din circumscripția nr. 38, Hîncești, vor avea loc pe 15 martie 2020.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!