Se trezește în fiecare dimineață în jurul orei trei, pentru a fi la ora cinci la serviciu. Trăiește singură, fiica ei de opt ani locuiește la țară, la bunici. Jumătate din banii pe care reușește să-i agonisească îi trimite acasă, părinților, care au grijă de copila ei. Zinaida este una dintre sutele de taxatoare pe care le puteam vedea în fiecare zi în troleibuzele din Chișinău. Le dăm cei doi lei, uneori le mulțumim, alteori poate ne supărăm pe ele, dar la stația noastră ieșim și uităm. Haideți să ne oprim un pic, pentru câteva minute, și să aflăm istoria din spatele acestei femei, să vedem rutina zilnică a unei taxatoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!