/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Moment stânjenitor la bustul lui Grigore Vieru. Cum l-a luat Vasile Costiuc peste picior pe Ion Ceban

missing
14 februarie 2020, ora 15:27

Moment stânjenitor la bustul de pe Aleea Clasicilor al lui Grigoe Vieru. Primarul capitalei, socialistul Ion Ceban, a fost luat peste picior de liderul Partidului „Democrația Acasă” Vasile Costiuc.

Ion Ceban a venit aproape de ora 11:00 să depună flori la bustul marelui poet, care ar fi împlinit astăzi 85 de ani. Unioniștii, și ei prezenți la evenimentul de comemorare a lui Vieru, au început să strige într-un glas „Jos hotarul de la Prut” atunci când a apărut Ceban.

„Vieru a spus că nu avem nevoie de hotar la Prut! Primarul general e de acord cu Vieru”, a exclamat Vasile Costiuc, în timp ce Ion Ceban, însoțit de viceprimara Angela Cutasevici, depuneau flori la bust.

„Dați să avem stimă, că e primar”, a zis o persoană prezentă la evenimentul de comemorare.

„Dar el are stimă?”, a spus altcineva.

Replica lui Ion Ceban nu a întârziat să apară.

„Eu am stimă față de toată lumea”, a spus primarul Ion Ceban, după care și-a rostit discursul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram