Moment stânjenitor la bustul de pe Aleea Clasicilor al lui Grigoe Vieru. Primarul capitalei, socialistul Ion Ceban, a fost luat peste picior de liderul Partidului „Democrația Acasă” Vasile Costiuc.

Ion Ceban a venit aproape de ora 11:00 să depună flori la bustul marelui poet, care ar fi împlinit astăzi 85 de ani. Unioniștii, și ei prezenți la evenimentul de comemorare a lui Vieru, au început să strige într-un glas „Jos hotarul de la Prut” atunci când a apărut Ceban.

„Vieru a spus că nu avem nevoie de hotar la Prut! Primarul general e de acord cu Vieru”, a exclamat Vasile Costiuc, în timp ce Ion Ceban, însoțit de viceprimara Angela Cutasevici, depuneau flori la bust.

„Dați să avem stimă, că e primar”, a zis o persoană prezentă la evenimentul de comemorare.

„Dar el are stimă?”, a spus altcineva.

Replica lui Ion Ceban nu a întârziat să apară.

„Eu am stimă față de toată lumea”, a spus primarul Ion Ceban, după care și-a rostit discursul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!