/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Momentul în care Anastasia Nichita este decernată cu medalia de aur. Mesajul sportivei, după ce a devenit campioană europeană

missing
14 februarie 2020, ora 10:38

Luptătoarea moldoveancă Anastasia Nichita, în vârstă de doar 20 de ani, a devenit ieri campioană europeană printre senioare. În ultimul act al categorie de greutate de 59 de kg, eleva lui Tudor Cîrlan s-a impus în fața bulgăroaicei Bilyana Dudova de 22 de ani, cu un scor de 5 – 4.

Potrivit Comitetului Național Olimpic și Sportiv, Anastasia Nichita a fost condusă cu 2-4 până în ultimele secunde, câștigând la limită.

Alte două luptătoare din Republica Moldova, Emilia Cîrîcu Budeanu (50 kg) și Mariana Drăguțan (55 kg) s-au clasat pe locul cinci.

Sportiva noastră a scris în această dimineață un mesaj de mulțumire pentru succesul său. „Câtă onoare și câtă mândrie am avut atunci când a sunat imnul țării noastre pe podium”, a scris Anastasia Nichita pe Facebook.

Vedeți mai jos momentul în care Anastasia Nichita este decernată cu medalia de aur.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram