Luptătoarea moldoveancă Anastasia Nichita, în vârstă de doar 20 de ani, a devenit ieri campioană europeană printre senioare. În ultimul act al categorie de greutate de 59 de kg, eleva lui Tudor Cîrlan s-a impus în fața bulgăroaicei Bilyana Dudova de 22 de ani, cu un scor de 5 – 4.

Potrivit Comitetului Național Olimpic și Sportiv, Anastasia Nichita a fost condusă cu 2-4 până în ultimele secunde, câștigând la limită.

Alte două luptătoare din Republica Moldova, Emilia Cîrîcu Budeanu (50 kg) și Mariana Drăguțan (55 kg) s-au clasat pe locul cinci.

Sportiva noastră a scris în această dimineață un mesaj de mulțumire pentru succesul său. „Câtă onoare și câtă mândrie am avut atunci când a sunat imnul țării noastre pe podium”, a scris Anastasia Nichita pe Facebook.

Vedeți mai jos momentul în care Anastasia Nichita este decernată cu medalia de aur.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!