Imaginația unui moldovean întrece orice limite! A demonstrat-o și un bărbat care a ascuns mii de țigarete într-un loc improvizat, deasupra rezervorului de combustibil al unui automobil Audi. Marfa urma să fie comercializată ăe piața neagră din UE, dar planul moldoveanului a fost dat peste cap de vameși.

Cazul a fost înregistrat ieri, la ieșirea din țară. În baza unor informații deținute, funcționarii vamali au supus mașina unor verificări minuțioase, inclusiv cu implicarea câinelui de serviciu al vămii. Patrupedul a semnalat prezența produselor de tutun în partea din spate a automobilului.

Țigările erau ascunse atât de bine, încât vameșii au trebuit să taie mașina cu un polizor electric, pentru a scoate produsele. Într-un final au fost depistate 6480 de țigări, marcate cu timbre de acciz ale Republicii Moldova.

Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar mijlocul de transport a fost indisponibilizat. Cercetările continuă în vederea elucidării tuturor circumstanțelor și aplicării sancțiunilor prevăzute de legislația în vigoare.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!