Imaginația unui moldovean întrece orice limite! A demonstrat-o și un bărbat care a ascuns mii de țigarete într-un loc improvizat, deasupra rezervorului de combustibil al unui automobil Audi. Marfa urma să fie comercializată ăe piața neagră din UE, dar planul moldoveanului a fost dat peste cap de vameși.

Cazul a fost înregistrat ieri, la ieșirea din țară. În baza unor informații deținute, funcționarii vamali au supus mașina unor verificări minuțioase, inclusiv cu implicarea câinelui de serviciu al vămii. Patrupedul a semnalat prezența produselor de tutun în partea din spate a automobilului.

Țigările erau ascunse atât de bine, încât vameșii au trebuit să taie mașina cu un polizor electric, pentru a scoate produsele. Într-un final au fost depistate 6480 de țigări, marcate cu timbre de acciz ale Republicii Moldova.

Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar mijlocul de transport a fost indisponibilizat. Cercetările continuă în vederea elucidării tuturor circumstanțelor și aplicării sancțiunilor prevăzute de legislația în vigoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!