Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a mai postat pe pagina sa de Facebook o fotografie pe coluar cu președintele Franței, Emmanuel Macron. Cei doi au avut o scurtă discuție la Conferința de securitate de la Munchen, după care șeful statului ne-a anunțat că i-a mai făcut o invitație omologului său francez de a venit în Republica Moldova.

„La München am făcut un schimb amical de opinii cu Președintele Franței, Emmanuel Macron, cu privire la relațiile bilaterale, securitate regională și europeană. L-am invitat pe domnul Macron să întreprindă o vizită oficială în Moldova și sper foarte mult să-l văd în timpul apropiat în țara noastră”, a comentat președintele Republicii Moldova.

Președintele postează periodic fotografii cu lideri de state, făcute pe coluare, la diverse evenimente internaționale, aceasta însă este cel puțin a patra fotografie pe care o postează cu Macron.

Erevan, 2018

Foto: Facebook/Igor Dodon

Paris, 2018

Foto: Facebook/Igor Dodon

Ierusalim, 2020

Foto: Facebook/Igor Dodon

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!