Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a mai postat pe pagina sa de Facebook o fotografie pe coluar cu președintele Franței, Emmanuel Macron. Cei doi au avut o scurtă discuție la Conferința de securitate de la Munchen, după care șeful statului ne-a anunțat că i-a mai făcut o invitație omologului său francez de a venit în Republica Moldova.

„La München am făcut un schimb amical de opinii cu Președintele Franței, Emmanuel Macron, cu privire la relațiile bilaterale, securitate regională și europeană. L-am invitat pe domnul Macron să întreprindă o vizită oficială în Moldova și sper foarte mult să-l văd în timpul apropiat în țara noastră”, a comentat președintele Republicii Moldova.

Președintele postează periodic fotografii cu lideri de state, făcute pe coluare, la diverse evenimente internaționale, aceasta însă este cel puțin a patra fotografie pe care o postează cu Macron.

Erevan, 2018

Foto: Facebook/Igor Dodon

Paris, 2018

Foto: Facebook/Igor Dodon

Ierusalim, 2020

Foto: Facebook/Igor Dodon

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!