Cu aproximativ două săptămâni înainte de data la care urmau funcționarii din cadrul primăriei Chișinău să se mute în alt sediu, planurile se schimbă nițel. Conducerea primăriei anunță că mai rămân detalii care trebuie puse la punct, așa că schimbarea sediului va mai dura. 

„Încă nu am luat o decizie, nu am anunțat-o public din motiv că lucrăm încă asupra planurilor, a organigramei și punem la punct alte lucruri, pentru a înțelege pe cine și unde trebuie să transferăm. Noi lucrăm asupra acestei chestiuni, nu pot să vă zic o dată anume, când asta se va produce. Inițial am avut un plan, dar acum facem o analiză funcțională mai complexă”, a spus Ion Ceban aseară, la emisiunea „Piatnitsa” cu Anatolie Golea.

Anterior, primarul capitalei spunea că funcționarii primăriei se vor muta la un sediu nou cel târziu până pe data de 1 martie 2020.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!