/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

La două săptămâni de la data anunțată, mutarea funcționarilor primăriei Chișinău într-un alt sediu se amână

missing
15 februarie 2020, ora 10:59

Cu aproximativ două săptămâni înainte de data la care urmau funcționarii din cadrul primăriei Chișinău să se mute în alt sediu, planurile se schimbă nițel. Conducerea primăriei anunță că mai rămân detalii care trebuie puse la punct, așa că schimbarea sediului va mai dura. 

„Încă nu am luat o decizie, nu am anunțat-o public din motiv că lucrăm încă asupra planurilor, a organigramei și punem la punct alte lucruri, pentru a înțelege pe cine și unde trebuie să transferăm. Noi lucrăm asupra acestei chestiuni, nu pot să vă zic o dată anume, când asta se va produce. Inițial am avut un plan, dar acum facem o analiză funcțională mai complexă”, a spus Ion Ceban aseară, la emisiunea „Piatnitsa” cu Anatolie Golea.

Anterior, primarul capitalei spunea că funcționarii primăriei se vor muta la un sediu nou cel târziu până pe data de 1 martie 2020.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram