/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

PDM și-a ales azi, la ședința Consiliului politic, 11 vicepreședinți și vicepreședinte

missing
15 februarie 2020, ora 14:51

Partidul Democrat și-a ales azi, la ședința Consiliului politic al partidului, 11 vicepreședinți vicepreședinte noi.

Astfel, noii vicepreședinți și vicepreședinte democrate sunt: Valentina Buliga, Monica Babuc, Ludmila Guzun, Violeta Ivanov, Ruxanda Glavan, Alexandr Cauia, Eugeniu Nichiforciuc, Nicolae Ciubuc , Vasile Bitca, Igor Vremea și Vladimir Andronachi.

Tot azi, conducerea PDM a prezentat proiectul de resetare a partidului, spun reprezentanții formațiunii.

Partidul Democrat a rămas fără președinte și vicepreședinți în vara anului trecut, după ce a plecat de la putere. Fostul președinte Vlad Plahotniuc a plecat din țară și apoi din partid, iar ulterior, toți vicepreședinții au demisionat, aceștia au rămas însă membri de rând ai partidului. În toamna anului trecut, președinte al PDM a fost ales Pavel Filip.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram