Ștefan Gațcan este candidatul Partidului Socialiștilor (PSRM) la alegerile parlamentare noi de la Hîncești și figurează al doilea în buletinul de vot. El este medic, doctor conferențiar și fost director al Institutului Mamei și Copilului din Chișinău. Gațcan activează și la o clinică privată din capitală.

Venituri

Ștefan Gațcan a declarat venituri salariale în sumă de 245 de mii de lei, în ultimii doi ani și aproape 57 de mii de lei, venituri din activități științifice.

Proprietăți

Candidatul PSRM declară două terenuri în valoare totală de 2300 de lei și două apartamente cumpărate în ipotecă, în valoare totală de 1,7 milioane de lei. De asemenea, acesta are în folosință un automobil de marcă Volkswagen, din 2010, valoarea căruia ar fi de 200 de mii de lei.

Alegerile parlamentare noi vor avea loc pe 15 martie 2020. În cursa electorală au fost înregistrați șapte candidați.

Vezi și:

Alegeri Hîncești: Cine este și ce avere declară candidatul PDM, Ion Mereuță

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!