/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Alegeri Hîncești: Cine este și ce avere declară candidatul PSRM, Ștefan Gațcan

16 februarie 2020, ora 08:29

Ștefan Gațcan este candidatul Partidului Socialiștilor (PSRM) la alegerile parlamentare noi de la Hîncești și figurează al doilea în buletinul de vot. El este medic, doctor conferențiar și fost director al Institutului Mamei și Copilului din Chișinău. Gațcan activează și la o clinică privată din capitală.

Venituri

Ștefan Gațcan a declarat venituri salariale în sumă de 245 de mii de lei, în ultimii doi ani și aproape 57 de mii de lei, venituri din activități științifice.

Proprietăți

Candidatul PSRM declară două terenuri în valoare totală de 2300 de lei și două apartamente cumpărate în ipotecă, în valoare totală de 1,7 milioane de lei. De asemenea, acesta are în folosință un automobil de marcă Volkswagen, din 2010, valoarea căruia ar fi de 200 de mii de lei.

Alegerile parlamentare noi vor avea loc pe 15 martie 2020. În cursa electorală au fost înregistrați șapte candidați.

Vezi și:

Alegeri Hîncești: Cine este și ce avere declară candidatul PDM, Ion Mereuță

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram