/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/DOC/ Locuri de muncă vacante în R. Moldova cu salarii lunare de zeci de mii de lei. Jobul plătit cu 50 000 lei

missing
16 februarie 2020, ora 11:03

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a realizat un top al celor mai plătite joburi pe piața muncii la 14 februarie 2020, conform declarațiilor agenților economici.

Cel mai plătit loc de muncă declarat la ANOFM este pentru poziția de agent vînzări la „Vinăria Hâncești”, pentru care se oferă un salariu de 50 de mii de lei pe lună.

Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcțiile vacante de programatori, pentru care se achită salarii de 30 de mii de lei. Un salariu maxim de 27 de mii de lei va fi achitat operatorilor de telecomunicații, locurile vacante fiind disponibile în orașul Chișinău.

Se caută șase însoțitori de bord, care vor fi remunerați cu 20 de mii de lei, dar și un inginer tehnolog în domeniul controlului și a calitații și un manager, care va fi remunerat lunar cu aceeași sumă.

În lista acelor mai plătite joburi se regăsesc și tehnicienii IT, managerii de securitate, webmasteri care vor ridica un salariu maxim de 18 mii lei, locurile de muncă sunt disponibile în capitală.

La mare căutare în luna februiarie sunt conducătorii auto, inginerii, apicultorii, lăcătușii auto, carora li se oferă un salariu de maxim 15 mii de lei.

Salarii de 10 mii de lei sunt declarate de mai mulți angajatori pentru locurile de muncă vacante: sudori, cusători, contabili, bucătari, medici, etc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram