/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Marș de amploare la Hâncești! Locuitorii orașului au păreri împărțite: „Să vă ajute Dumnezeu”! „Să le dai la toți câte o sapă...”

16 februarie 2020, ora 12:20

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate la alegerile parlamentare noi din circumscripția 38 Hâncești, Olesea Stamate, s-a lansat astăzi în campania electorală. Zeci de susținători s-au adunat în centrul orașului și au ascultat discursurile candidatei și a președintei formațiunii Maia Sandu.

Ulterior, simpatizanții PAS au organizat un marș de amploare și au mers de-a lungul străzii centrale din Hâncești, scandând:  „Oameni onești pentru Hâncești” și „Olesea Stamate va face dreptate”.

Olesea Stamate, Maia Sandu și câțiva deputați PAS au mers în fruntea alaiului și au împărțit pliante oamenilor îndemnându-i să iasă la vot pe 15 martie.

Marșul a fost transmis live pe pagina de Facebook a Maiei Snadu. În imagini au fost surprinse mai multe persoane care le-au urat succes: „Dumnezeu să vă ajute și înainte”, „Sunteți cei mai buni”.

Dar au fost și locuitori ai Hânceștiului care i-au reproșat Maiei Sandu că nu a făcut bine. „O să fie bine”, le-a dat replica politiciana.

„Să le dai la toți câte o sapă și la prășit”, s-a auzit o altă voce din stradă.

Precizăm că la alegerile parlamentare noi din Hâncești, programate pentru data de 15 martie, s-au înregistrat șapte candidați.

Ordinea candidaților în buletinele de vot la alegerile parlamentare noi de la Hâncești

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram