Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate la alegerile parlamentare noi din circumscripția 38 Hâncești, Olesea Stamate, s-a lansat astăzi în campania electorală. Zeci de susținători s-au adunat în centrul orașului și au ascultat discursurile candidatei și a președintei formațiunii Maia Sandu.

Ulterior, simpatizanții PAS au organizat un marș de amploare și au mers de-a lungul străzii centrale din Hâncești, scandând:  „Oameni onești pentru Hâncești” și „Olesea Stamate va face dreptate”.

Olesea Stamate, Maia Sandu și câțiva deputați PAS au mers în fruntea alaiului și au împărțit pliante oamenilor îndemnându-i să iasă la vot pe 15 martie.

Marșul a fost transmis live pe pagina de Facebook a Maiei Snadu. În imagini au fost surprinse mai multe persoane care le-au urat succes: „Dumnezeu să vă ajute și înainte”, „Sunteți cei mai buni”.

Dar au fost și locuitori ai Hânceștiului care i-au reproșat Maiei Sandu că nu a făcut bine. „O să fie bine”, le-a dat replica politiciana.

„Să le dai la toți câte o sapă și la prășit”, s-a auzit o altă voce din stradă.

Precizăm că la alegerile parlamentare noi din Hâncești, programate pentru data de 15 martie, s-au înregistrat șapte candidați.

Ordinea candidaților în buletinele de vot la alegerile parlamentare noi de la Hâncești

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!